FOTO/VIDEO Mii de reșițeni au primit Lumina Învierii

Peste 3.000 de oameni s-au adunat la biserica „Schimbarea la față” din Parcul Tricolorului, să participe la slujba de Înviere. Lumina Sfântă a fost adusă tocmai de la Bethleem.

Cu puțin înainte de ora 24.00, Parcul Tricolorului a devenit neîncăpător. La fel și catedrala, unde mii de oameni au venit să ia parte la slujba de Înviere. Dacă momentul în care preotul a ieșit afară din biserică cu Lumina Sfântă i-a bulversat pe reșițeni, care și-au pierdut cumpătul înghesuindu-se să ajungă să ia Lumină, în aproximativ 10 minute spiritele s-au calmat, iar oamenii au urcat civilizat treptele locașului de cult. După ce au ascultat Evanghelia, oamenii au ocolit Parcul Tricolorului.

“Este îmbucurător faptul că atâția reșițeni au venit cu sufletele deschise la biserică, a spus preotul Nicolae Nicoară.

Lumina Sfântă a fost adusă astăzi la Timișoara, din Bethleem, iar de acolo, preoții au adus-o și în orașul de pe Bârzava.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157633404127033&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`