FOTO/VIDEO: Adrian Sărmășan: „A fost un public nemaipomenit!”

Artistul din Turda a revenit pe scena muzicii folk acum șase ani, moment în care a poposit la Reșița într-un spectacol deosebit. Reîntors în zonă, Adrian Sărmășan a pășit pentru prima dată în Gărâna și s-a îndrăgostit fără doar și poate de munții cărășeni și de publicul atât de receptiv.

Semenic Fest Folk a oferit o dublă șansă: le-a adus spectatorilor artiști de seamă îndrăgiți de aceștia de-a lungul timpului, dar le-a și oferit ocazia interpreților să viziteze o zonă despre care vorbește toată țara. Adrian Sărmășan se înscrie și el în categoria celor care apreciază și iubesc Gărâna și magia ce se creează cu fiecare spectacol aici.

Mă simt nemaipomenit de bine, cum să nu te simți bine când publicul cântă cu tine, simte pasiunea respectivă, tu transmiți altfel când publicul este alături de tine și când vine ca un partener în interiorul tău. E fantastică această emoție și această bucurie lăuntrică, pentru că până la urmă aceasta este recompensa mare pe care artistul o dorește. Bucuria imensă a artistului este atunci când este aclamat, aplaudat și recompensat cu frenezie”, precizează pentru Express de Banat artistul.

A.S. la munte și la mare

Într-o viață de artist, într-un du-te-vino continuu, Adrian Sărmășan le-a dezvăluit reporterilor Express de Banat că la munte se simte cel mai bine. După ce a participat la Mamaia Music Awards, artistul de loc din Turda a dat curs invitației să participe la festivalul de folk de la Gărâna, unde s-a simțit minunat.„Îmi place muntele mai mult decât marea. Sunt pentru prima dată aici și sper să nu fiu pentru ultima oară, pentru că iubesc foarte mult locul, îmi plac oamenii și în general iubesc libertatea de exprimare, îmi place ca interacțiunea să fie una frumoasă, adevărată, reală. A fost un public nemaipomenit, un public care a gustat din plin acest spectacol al vieții, pentru că noi, cei care cântăm muzică, suntem ancorați într-un spectacol al vieții”, spune entuziasmat acesta.

Un public pe măsură

Dacă împlinirea maximă a unui artist este când, aflat pe scenă, fiecare vers este acompaniat de spectatori, toată euforia se dublează când parte din public sunt mulți tineri ce cântă alături de interpret. „Sunt atât de fericit când văd tineri la spectacolele mele, este ceva de nedescris. Atunci gândesc că nu se termină, tot sindromul acesta de care suferim se cheamă folkul și este deschis oricărui om. Atunci când omul își ia o chitară pe care o acompaniază și o acordează cu un alt instrument, vocea, te deschizi și dăruiești publicului o parte din tine, ceea ce nu e ușor deloc”, mai adaugă interpretul din Turda.

Impresionat de publicul cărășean, interpretul de muzică folk promite să onoreze și alte invitații și nu exclude ideea de a-și lansa viitorul album la poalele Semenicului. „Vreau să îmi lansez albumul care va fi o chestiune inedită, pentru că este un dublu album, audio-video, ceea ce înseamnă enorm pentru un artist. Cele 11 piese de pe album vor fi atât în format audio, cât și video full HD. Va fi gata la începutul lunii octombrie. L-aș lansa și aici cu mare drag. Anul viitor, dacă voi fi invitat, voi veni în mod sigur”, încheie Adrian Sărmășan.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157635066788578&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`