Fotografia, pe înțelesul tuturor! Din luna septembrie, și la Oțelu Roșu!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Pasionații de fotografie pot desluși tainele acestui hobby apelând la cursul de artă fotografică a cărui prezentare va avea loc în luna septembrie, la Oțelu Roșu.

Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reșița, instituție în subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin, inițiază un curs de artă fotografică în Oțelu Roșu, pentru iubitorii de fotografie din acest oraș cu tradiție vizuală și pentru cei care vor să studieze această artă modernă.

Cursul va cuprinde trei componente: una teoretică, una practică și una în care se vor aprofunda tehnici de editare digitală.

„Va oferi celor ce îl urmează crearea unor premise necesare înțelegerii elementului creator în fotografie, modalități de abordare a acesteia dincolo de simpla observație”, spune profesorul Flavian Savescu, cel care va susține cursul de artă fotografică la Reșița. Flavian a absolvit masteratul Universității de Arte și Design Cluj Napoca, Facultatea de Arte Plastice, secția de fotografie, fiind membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Cursul se va desfășura doar la sfârșitul săptămânii, în zilele de sâmbătă și/sau duminică.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Școala Populară de Arte și Meserii percepe o taxă unică de înscriere la curs în valoare de 50 lei și o taxă anuală în valoare de 500 lei/an, plătibilă în trei tranșe. La finalul cursului se va elibera o diploma recunoscută (cu care se pot înființa PFA).

Cei interesați sunt așteptați sâmbătă, 15 septembrie, la ora 12.00 în incinta Casei de Cultură din Oțelu Roșu, locul unde se va desfășura cursul, pentru a primi detalii suplimentare și pentru a a găsi răspunsuri la toate întrebările legate de activitățile care se vor desfășura.

CITEȘTE ȘI: Îți place să faci poze și vrei să te specializezi? Vino la cursul de artă fotografică, unic în Caraș-Severin!

untitled design set 970x90 px merlin februarie
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/