FOTO. Zeci de șoferi din Timișoara, cu mașinile pe spațiul verde, în stații de transport sau pe piste de biciclete

auto4

Zeci de șoferi din Timișoara au fost prinși de polițiștii locali că au parcat pe spații verzi, piste de biciclete, alei pietonale, trotuare sau în stațiile mijloacelor de transport în comun. Toți vor fi amendați.

Razia agenților a durat numai câteva ore. Dar aproape 40 de șoferi au fost descoperiți că au încălcat normele ce reglementează parcarea.

auto2

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au desfășurat, în cursul de ieri, o acțiune fulger pentru luarea măsurilor legale în cazul conducătorilor auto care opresc sau staționează neregulamentar pe spații verzi, trotuare, zone hașurate, piste de biciclete, acces interzis. Astfel, în doar câteva ore, au fost depistate un număr de 37 de autovehicule parcate neregulamentar, la 7 dintre șoferii acestora fiindu-le întocmite procese verbale de constatare a contravenției pe loc, iar la alte 30 de autovehicule au fost aplicate colante tip invitație pentru a se prezenta în vederea sancționării”, a transmis Poliția Locală.

Cele mai multe dintre faptele constatate au fost pentru parcarea pe trotuare și piste de biciclete. Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto că aceste fapte de încălcare a legislației sunt urmărite permanent de polițiștii locali și recomandă respectarea actelor normative în vigoare pentru a evita sancționarea.

auto1

 

auto5

 

 

tmc 640