FOTO Zeci de echipamente medicale, donate unor spitale din Timiș cu sprijinul Arhiepiscopiei Timișoara

Arhiepiscopia Timișoarei s-a implicat din nou pentru a-i ajuta pe bolnavii din județul Timiș. Astfel, în parteneriat cu o asociație din Oradea, câteva zeci de echipamente medicale au fost donate unui număr de trei spitale din județ.

Arhiepiscopia Timișoarei informează că a inițiat un parteneriat de colaborare cu Asociația „Sufletul Transilvaniei” din Oradea, în cadrul căruia au fost donate aproape o sută de echipamente medicale și de îngrijire pentru persoane cu dizabilități, bolnave sau în vârstă.

În această săptămână, echipamentele au fost transportate de Arhiepiscopia Timișoarei la trei unități medicale din județul Timiș. Este vorba de spitalele de psihiatrie Jebel și Gătaia, plus spitalul din Sânnicolau Mare.

leader board 728 x 90 px

Au fost donate zeci de cadre de deplasare, cărucioare, fotolii rulante, paturi electrice și paturi obișnuite de îngrijire. Aceste donații ale Arhiepiscopiei Timișoarei urmăresc să ajute unitățile sanitare unde lipsurile sunt cele mai mari. Părintele Mitropolit Ioan vizitează regulat aceste unități spitalicești și le-a oferit tone de alimente în ultimii ani, cunoscând îndeaproape nevoile stringente ale celor care sunt îngrijiți în aceste instituții”, a transmis Arhiepiscopia Timișoarei.