START VOT! Bocșa își alege astăzi primarul! Aproape 15.000 de persoane sunt așteptate la urne

Cinci candidați s-au înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al orașului Bocșa. Startul competiției s-a dat în această dimineață, la ora 7.00. Aproape 15.000 de bocșeni sunt așteptați să decidă câștigătorul, omul care va conduce destinele comunității până în anul 2024.

14.923 de persoane sunt așteptate astăzi să își exprime preferința pentru unul dintre cei 5 candidați la funcția de primar al Bocșei. Cele 12 secții de votare din oraș s-au deschis la ora 7.00 și vor rămâne așa până la ora 21.00.

Aproximativ 85 de polițiști, jandarmi și efective din cadrul altor structuri ale MAI sunt mobilizați pentru protecția secțiilor de votare, soluționarea cu celeritate a eventualelor sesizări de incidente electorale și asigurarea rezervelor de intervenție.

În primele două ore, 674 de persoane au votat deja, ceea ce înseamnă circa 4,5% din totalul persoanelor cu drept de vot.

Cei cinci candidați de pe buletinele de vot sunt:

  1. Mirel Patriciu Pascu (PSD)
  2. Sorin Perian (PNL)
  3. Eugen Cismăneanțu – independent
  4. Alexandru-Gabriel Tălpeanu (AUR)
  5. Florentin Bocșan – independent

Vă reamintim că orașul Bocșa a rămas fără primar după ce liberalul Emanuel Dănilă, cel care a câștigat alegerile din 27 septembrie 2020, și-a dat demisia în luna martie a acestui an, iar după o lună și-a pus capăt zilelor.