FOTO/ VIDEO:Moșul s-a adaptat șoselelor și a venit pe motocicletă!

explo 1000x200

De șapte ani de zile, Moșul nu i-a ocolit pe copiii angajaților Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Tradiția s-a continuat și în acest an în care Moș Crăciun a apărut nu cu trenulețul, ci pe motocicletă.

Nerăbdători, îndurând frigul și emoția, micuții „polițiști” l-au așteptat pe cel care îi bucură an de an la final cu cadouri și urări de bine în schimbul unui cântecel sau al unei poezioare de sărbători. Așa cum se așteptau, nici de data aceasta Moș Crăciun nu i-a dezamăgit, ci doar s-a lăsat așteptat, lăsând impresia că cei trei Grinchi au reușit să spulbere magia sărbătorilor de iarnă.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157638956991453″]

Așteptarea Moșului a fost făcută mai ușoară de colindul corului Episcopiei din Caransebeș și de miniconcertul artistului reșițean Cristi Buică. Dar farmecul creat de colinde a fost tulburat de către cei trei Grinchi verzi care le-au strigat copiilor că le vor fura Crăciunul, pe Moșu’, bradul și cadourile, luminile decorative și bucuria sărbătorilor. Chiar și așa, micuții nu s-au lăsat intimidați și au cântat în cor „Moș Crăciun cu plete dalbe”, în speranța că cel mai așteptat Moș va apărea. Așa s-a și întâmplat și copiii au dat buzna pe scenă să spună poezia sau cântecelul învățat.

Conform tradiției, la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin  începem sărbătorile Crăciunului, avem Moș, avem preoți care vor colinda, sperăm să aducem bucurie copiilor cadrelor Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin. Dacă vom aduce un zâmbet pe chipul lor suntem mulțumiți”, a explicat Grigore Stolojescu, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

banner 970 x 250