[FOTO/VIDEO] Muzică din alte vremuri şi jocuri de flăcări în Cetatea de foc!

Municipiul reședință de județ s-a transformat pur și simplu pentru ca reșițenii să sărbătorească așa cum n-au mai făcut-o niciodată de zilele orașului. Reșița s-a trezit, a prins viață și culoare, iar distracția e abia la început!

Au debutat cu meciuri-spectacol de fotbal american și cu întreceri de Cai Putere pe coasta din Valea Domanului, au continuat, luni, proiecții de film și muzică istorică însoțită de jonglerii cu flăcări, pentru astăzi sunt pregătite ateliere pentru copii și spectacole folclorice, dar Zilele Reșiței nu se vor încheia aici. Organizatorii au pregătit o săptămână întreagă de manifestări care trezesc orașul din amorțeală. Își vor aduce aportul, printre alții, Smiley, Ruby, What’s Up sau Zdob şi Zdub, astfel că municipiul de pe Bârzava va vibra în toate colţurile lui, scene de spectacol fiind amplasate atât în Parcul Tricolorului din Govândari, cât şi în centrul civic sau în Poiana Golului.

Despre cât de încinsă a fost atmosfera aseară în centrul oraşului, datorită formaţiei Peregrini, vorbesc imaginile următoare:

Zilele Reşiţei continuă astăzi, după cum urmează:
Centrul Civic
19:00-21:00  –  Ateliere copii și adolescenți
19:00 – 19:15 – Program artistic Școala Generală nr. 8 Reșița
19:15 – 20:15 – Program artistic Liceul de Arte “Sabin Păuța”
21:30 – 23:00 – Proiecție de film în aer liber ”Familia mea nebună”
Parcul „Cărăşana”
18:00 – 19:00  – Animaţie stradală
19:00 – 20:00 – Spectacolul “Albă ca Zăpada şi altfel de pitici”
20:00 – 20:30 – Sesiune foto cu personajele
Parcul „Tricolorului”
Orchestra condusă de Petrică Viţa
19:00 – 19:30 – Ansamblul Folcloric „Marginimea” din Sibiu
19:30 – 21:30 – Ansamblul “Semenicul” al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin alături de soliştii Georgiana Viţa, Petrică Miulescu Irimică şi Ramona Viţa.

foto: Petrea Dalea (Foto Club Banatul Montan)