FOTO. Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie în Timiş

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă pe DN 6, între Şuştra şi Topolovăţu Mare, în urma căruia un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa. În accident au fost implicate două autoturisme şi un TIR, iar pentru şoferul uneia dintre maşini nu s-a mai putut face nimic.

Un tânăr de 19 ani a murit într-un grav accident de circulaţie în judeţul Timiş. În urma impactului, acesta a fost aruncat în afara maşinii. Ceilalţi doi şoferi ai autovehiculelor implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au încercat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului medical, însă victima a fost declarată moartă de către medicul sosit la faţa locului. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ şi un echipaj de poliţie.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Din primele informaţii, un autoturism ce se deplasa pe DN6, la intrarea în localitatea Şuștra, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism, după care a fost proiectat într-un TIR. Şoferul care nu a adaptat viteza a decedat”, transmit reprezentanţii IPJ.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/