UPDATE. Un bărbat amenință că se aruncă de la etaj, în Timișoara. FOTO

politie pompieri cadere etaj (1)
promovare online Timisoara Casa Auto

Un bărbat amenință că se aruncă de la etaj, în Timișoara. Polițiștii și negociatorii sunt la fața locului și încearcă să îl convingă să renunțe.

Pompierii au amplasat în fața blocului o saltea pneumatică.

„Un bărbat în vârstă de 37 de ani amenință că se arunca de la etajul 7 al unui bloc situat pe Calea Șagului din Timișoara. La fața locului sunt polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara, negociatorul din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș, pompierii și un echipaj medical”, a transmis IPJ Timiș.

Update, ora 14:55

Bărbatul este subofițer în Unitatea Militară 01109 Timișoara. Acesta a fost declarat apt limitat la ultima evaluare psihologică.

promovare banner maxagro

„La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2 din Timișoara, un negociator din cadrul SAS Timiș și militari din ISU Timiș, precum și șeful de stat major, psihologul și medicul șef al unității militare. Subofițerul este angajat al MApN din 2007, fiind încadrat în prezent ca subofițer de stat major. Este necăsătorit și are un copil. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operații, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. La nivelul unității militare se va constitui o comisie, condusă de șeful de stat major, care va cerceta cauzele producerii acestui incident”, a transmis Brigada 18 Decebal Timișoara.

politie pompieri cadere etaj (3)

politie pompieri cadere etaj (2)

Sursa foto: Info Trafic Jud Timiș

publicitate tmc 640