FOTO Ultimele pregătiri pentru târgul de Crăciun. În centrul Timișoarei a apărut o roată panoramică

targ3

La Timișoara se fac ultimele pregătiri pentru târgul de Crăciun. Deschiderea oficială a evenimentului, precum și aprinderea iluminatului festiv vor avea loc duminică, 27 noiembrie, la ora 17.30. În centrul orașului a apărut și o roată panoramică, iar Moș Crăciun va veni cu trenulețul și va avea o căsuță.

Primăria Timișoara anunță că pregătirile pentru deschiderea târgului de Crăciun sunt în toi. Evenimentul va fi inaugurat duminică, 27 noiembrie, la ora 17.30. Tot atunci se vor aprinde și luminițele de sărbătoare.

Gazdă, pe scena din Piața Victoriei, vor fi timișorenii de la TM Groove (Horia Crișovan, Florin Cvasa, Marcel Poaty-Souami, Dănuț Blaga și Lucian Nagy), alături de care vor cânta mai tinerii Jennifer Poaty-Souami, Bianca Berciu, Simion Caragia (participant la „X Factor” și „Românii au Talent” în 2021), Tania Ionescu (participantă la „Vocea României” în 2018), Alexandra Sârbu, Andrei Badea, Thea Marconi (solistă Sky Walkers), Maria Avramescu și Daniel Tudor.

targ6

De asemenea, zeci de comercianți vor ocupa căsuțele din lemn din cadrul târgului, care le vor oferi turiștilor produse alimentare și nealimentare. Totodată, în Piața Victoriei au apărut și mai multe elemente inedite de divertisment, precum o roată panoramică, un patinoar, un fotobooth, precum și un carusel.

Mai mult, în acest an, Moș Crăciun va veni cu un trenuleț și va avea o căsuță, cu ateliere creative de felicitări, decorat tură dulce și pictură pe ceramică.

targ8

targ7

targ5

targ4

targ3

targ2