FOTO: Magistraţii cărăşeni au oferit cadouri copiilor defavorizaţi din municipiu!

explo 1000x200

Magistraţii cărăşeni şi-au continuat tradiţia de mult începută şi le-au pregătit o surpriză copiilor nevoiaşi din oraşul de pe Bârzava. După un program de colinde, cei mici au primit pachete consistente.

Sediul Tribunalului Caraş-Severin a fost vizitat astăzi de un grup de copii de la Centrul de plasament „Apartamentul” Reşiţa, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin. Cei mici s-au aliniat în jurul pomului de Crăciun, amenajat în clădire, şi au prezentat un program cu poezii şi colinde specifice sărbătorilor de iarnă. La final, angajaţii tribunalului le-au împărţit pachetele, ce-i drept, destul de consistente. Fiecare conţinea alimente, dulciuri şi jucării.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157638790765366″]

În cadrul Tribunalului Caraş-Severin s-a continuat o tradiţie consacrată în ultimii ani, tradiţie care a presupus întâmpinarea sărbătorilor de iarnă cu invitarea unui grup de copii mai puţin favorizaţi social. Le-am făcut o bucurie înaintea Crăciunului şi chiar s-au bucurat”, a declarat Rustin Ciasc, preşedintele tribunalului cărăşean.

banner 970 x 250