FOTO. Târgul de Crăciun de la Reșița, deschis printre stropi de ploaie și zâmbete de copii

brad craciun resita 2022
1000x100 (1)

Târgul de Crăciun și-a deschis porțile joi-seară și la Reșița. Sute de oameni au înfruntat ploaia mocănească și s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare. Cei mai fericiți au fost, bineînțeles, copiii.

Ploaia măruntă a început cu puțin înainte de ora 17.00, atunci când Primăria Reșița programase deschiderea târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv. Asta nu a împiedicat sute de persoane să fie prezente în centrul orașului să vadă luminițele colorate și să se bucure de colindele interpretate de copii.

targ de craciun resita (61)

Nu au fost singurele atracții. Comercianții prezenți la târg i-au îmbiat pe cei prezenți cu bucate alese preparate la fața locului sau proaspăt scoase din cămară. Nu au lipsit nici dulciurile sau decorațiunile specifice perioadei. În ciuda ploii, cea mai mare atracție pentru cei mici a fost patinoarul.

targ de craciun resita (60)

Târgul de Crăciun de la Reșița rămâne deschis până la finalul anului. Primăria a pregătit seri speciale cu programe artistice pe toate gusturile. Totul se va încheia în noaptea dintre ani cu The Bandits, Vița de Vie și bineînțeles focul de artificii.

CITEȘTE ȘI: Târgul de Crăciun de la Reșița, la un pas de deschidere! VEZI AICI programul evenimentelor din decembrie

patinoar

targ de craciun resita (7)

expressheadergeneral (1)

targ de craciun resita (1)

targ de craciun resita (3)

targ de craciun resita (2)

targ de craciun resita (8)

targ de craciun resita (13)

targ de craciun resita (66)

targ de craciun resita (68)

targ de craciun resita (59)