FOTO. Sprijin pentru angajatori, dar și pentru angajați! Sorin Perian, primarul căruia îi pasă!

Candidatul PNL la fotoliul de primar al orașului Bocșa, împreună cu președintele filialei cărășene a partidului, Marcel Vela, cu deputatul Jaro Marșalic și conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin, dar și cu membrii PNL Bocșa, a vizitat astăzi două firme importante din oraș. 

Campania electorală a Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al Bocșei s-a mutat astăzi în sfera antreprenorială. Liderii județeni ai PNL Caraș-Severin – senatorul Marcel Vela președintele filialei, împreună cu deputatul Jaro Marșalic, Romeo Dunca și Ovidiu Rădoi (președintele, respectiv vicepreședintele Consiliului Județean), au fost astăzi alături de echipa PNL Bocșa și liderii zonali de pe Valea Bârzavei pentru a susține candidatul PNL la funcția de primar – Sorin Perian.

Liberalii au vizitat două firme importante din Bocșa – Endress Group Romania și ElectroEchipament Industrial. Au discutat cu acționarii și salariații problemele din sectoarele lor de activitate.

Endress Group România este o firmă care produce generatoare de curent electric și surse neîntreruptibile UPS sub brandul ZENESSIS, oferind și câteva soluții alternative de producere a curentului electric: panouri solare fotovoltaice, turbine eloliene, microhidrocentrale. Filip Leonard – acționar principal – și directorul tehnic Valentin Cârstea au discutat cu echipa liberală despre problemele din sectoarele lor de activitate, dar și probleme și eventuale soluții pentru dezvoltarea comunității locale.

Cea de-a doua companie vizitată – ElectroEchipament Industrial – este o societate care se ocupă de proiectare, execuţie, punere în funcţiune: staţii şi reţele electrice, centrale electrice, automatizări industriale, tablouri şi echipamente electrice, instalaţii electrice, sisteme de iluminat, sisteme de securitate, precum și de comercializarea de echipament electric. Directorii Alexandru Voia și Sorin Sandu au apreciat faptul că administrația liberală vine în sprijinul tuturor întreprinzătorilor.

Echipa PNL a prezentat gazdelor soluții concrete prin care Primaria Bocșa poate încuraja companiile să înființeze noi locuri de muncă.

Totodată, Sorin Perian a garantat susținerea mediului de afaceri și realizarea unui parteneriat concret pentru transparență și reducerea birocrației din administrația publică locală, atât pentru firme, cât și pentru cetățeni.

Candidatul PNL a mai prezentat salariaților și câteva dintre soluțiile pe care le propune pentru rezolvarea problemelor comunitare ale unor domenii deficitare ale orașului cum sunt: curățenia, infrastructura, eliberarea titlurilor de proprietate sau rezolvarea rapidă a cererilor depuse de cetățeni, la care răspunsurile se primeau și după luni de zile.

Senatorul Ion Marcel Vela a garantat susținerea Guvernului pentru proiecte și programe de dezvoltare pentru întreprinzători și realizarea de noi locuri de muncă, în timp ce președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a promis sprijinul finaciar al forului administrativ pentru bugetul local și realizarea unor investiții zonale și regionale care vor schimba în bine calitatea vieții cetățenilor din orașul Bocșa.

Comandat de Partidul Național Liberal
Filiala Caraș-Severin,
executat de SC Banat Mall Publimedia SRL,
Cod Mandatar Financiar 51210004

(E)