FOTO. „Smiley faces” peste tot! Bucurii și stări de tot felul la un concert bazat pe un alt concept

Emoții, povești și etape firești, cu bune și rele, ale vieții au fost transmise într-un mod unic de pe scena însuflețită de Smiley, Jean Gavril și membrii echipelor acestora.

Show la un alt nivel, unde nu doar s-a cântat sau dansat. Turneul național al lui Smiley a fost „bifat” și în Timișoara. Unul dintre cei mai nonconformiști artiști din România, Jean Gavril, care a lansat recent piesa „Ultimul val” alături de cântăreața Feli, a „încins” atmosfera în deschiderea concertului numit @Smiley_Omul.

Cei doi artiști și nu numai au adus laolaltă, în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara, persoane de toate vârstele. Adolescenți, mame și copilași sau bunici au ales să-și petreacă seara de marți alături de aceștia. Peste 50 de oameni în echipă, lumini, lasere, ecrane și dansatori au umplut Sala Sporturilor ochi!

Emoțiile și poveștile transmise de pe scenă au făcut publicul, la început ușor reținut, să danseze, cânte, să-și dea frâu liber sentimentelor, viselor și să nu aibă nicio reținere. Melodii vechi, dar nemuritoare, și melodii noi, toate au fost fredonate de cei care și-au lăsat grijile acasă și au trăit momentul!

„Turneul ăsta este despre și pentru oameni, cu emoțiile, cu bucuriile, cu stările de tot felul, pentru că noi, în esență, așa suntem. Este greu să admiți că ești așa cum ești, că ai limitări, că zilele nu-ți sunt mereu la fel, că tu ca om ești, de fapt, supus schimbării și evoluției”, ne spune Smiley.