FOTO. Sediul de partid oferit celor de la AUR din Timiș, o ruină: „Ei cred că s-a întâlnit hoțul cu prostul”

sediu partid aur 1
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

O bătaie de joc! Asta consideră reprezentanții AUR din Timiș că le-a oferit Primăria Timișoara drept sediu de partid. „Dărâmătura” se află pe strada Gheorghe Doja, la numărul 35. 

Cei din AUR au postat pe pagina de Facebook a filialei mai multe fotografii cu interiorul unor săli oferite de Primăria Timișoara pentru organizarea activității unui sediu de partid. Acestea arată, în opinia lor, lipsa de gospodărire și de respect pentru buna conviețuire politică.

„Partidele parlamentare care au avut acest statut și în legislatura trecută au deja în Timişoara cel puțin câte un sediu de partid și un birou de parlamentar. Legea le impune să acorde un asemenea spațiu, din cele aflate în administrare și noului partid parlamentar, AUR. La cererea noastră, ni s-a propus să stăm în dărâmături sau beciuri și garaje. Primăria Timişoara calcă în picioare principiile și regulile procedurii administrative de atribuire a spațiilor pentru parlamentari și partidele parlamentare timişene: transparenţa, tratamentul egal, proporționalitatea,  nediscriminarea și libera concurență.”, au transmis reprezentanții AUR Timiș.

sediu partid aur 2

Unul din comentariile aduse postării este semnat de co-fondatorul AUR, George Simion: „Dominic Fritz, ce faci domn primar?”, întreabă acesta. Cei de la AUR Timiș i-au replicat: „Dă cu lopata la Ikea!”

Potrivit adresei transmite de primărie, cei de la AUR urmează să confirme dacă sunt sau nu de acord cu acest spațiu oferit.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/