FOTO. Se dă startul la o vară incendiară! Complex Atlantic din Reșița și-a redeschis porțile

explo 1000x200

Momentul mult așteptat s-a produs. Unul dintre cele mai mari complexe de agrement din zona de vest a țării își așteaptă clienții pentru a se bucura împreună de zilele însorite de vară.

Chiar dacă vara din acest an pare a fi mai mult o primăvară prelungită, sunt totuși speranțe de mai bine și pentru cei care vor intra în vacanță, dar și pentru antreprenorii din segmentul HoReCa, grav afectați și de pandemie, dar și de vremea capricioasă.

Complex Atlantic din Reșița este micul paradis situat la ieșirea din municipiu, zona Lend, care și-a deschis oficial porțile pentru cei care doresc să aibă un bronz perfect, pentru cei care iubesc natura și distracțiile. „Restricțiile și lungile zile friguroase sunt printre motivele principale ale fiecăruia dintre noi, care tânjim după o relaxare binemeritată sub razele soarelui, în micul colț de rai, unde garantat vom uita de probleme și ne vom bucura de liniște. Abia așteptăm să ne bucurăm iarăși de prietenii noștri, clienții și să îi vedem pe cei mici fericiți la piscină”, spun reprezentanții complexului.

Zâmbește! Bucură-te! Distrează-te!

Zâmbește atunci când stai relaxat la soare, pe marginea piscinei, bucură-te de preparatele culinare delicioase, pregătite la gril, pe terasa din lemn a complexului și distrează-te în piscină. Nu uita nici de lacul de agrement din interiorul complexului, locul preferat al pescarilor, dar și al celor care doresc doar să se plimbe și să se bucure de sunetul naturii, în toată splendoarea ei.

Cei care aleg să vină la Complex Atlantic din Reșița au la dispoziție o varietate largă de activități: de la cazare, la servirea mesei și până la organizarea evenimentelor importante din viața lor. Pe lângă acestea, complexul oferă clienților care doresc să își petreacă sejurul în incinta acestuia: un motel, două restaurante, o piscină în aer liber, două terase, un teren de fotbal dotat cu gazon sintetic și nocturnă, două terenuri de tenis de câmp și un lac de agrement pentru cei pasionați de pescuit.

Aerul curat de munte, ambientul și serviciile de calitate vor oferi fiecărui client satisfacția și răsfățul dorit. Inclusiv cei mici se pot bucura de o bălăceală pe cinste în piscina copiilor, iar părinții nu trebuie să fie îngrijorați, deoarece aceasta nu este mai mare de jumătate de metru. Programul zilnic, la piscină este între orele 8.00 și 20.00, intrarea pentru o persoană costă 20 lei, iar prețul unui șezlong este de 10 lei..

Așadar, Ștrandul Atlantic, cum este cunoscut de toată lumea, și-a deschis porțile atât pentru reșițeni cât și pentru turiști. Distracția și relaxarea sunt garantate. Tu doar trebuie să ajungi pe Strada Primăverii 3-5, iar de restul se ocupă administratorii și personalul complexului.