FOTO. Scrieți-vă povestea sărbătorilor de iarnă într-un colț de rai!

colt de rai iarna (2)

„Fă RAI din ce ai”, spune o vorbă din bătrâni, iar dacă poposești în acest decembrie, în Banatul de Munte, cu siguranță că ai multe posibilități să trăiești ca în RAI, fiindcă natura, omul și Dumnezeu au făcut din această mică Elveție un adevărat colț de Rai.

Da, pentru o destinație sigură, Pensiunea „Colț de Rai” este alegerea perfectă pentru orice iubitor de o vacanță pe Muntele Semenic, cu posibilitatea de a schia, de a gusta din bucatele de înalt rafinament într-o atmosferă de basm.

Pensiunea „COLȚ DE RAI” de pe Muntele Semenic, visul devenit realitate al Simonei Rof, este amplasată într-o zonă de excepție, un loc în care rusticul și medievalul se îmbină perfect cu peisajul impresionant al muntelui. Cu o capacitate de cazare de 20 de camere, cu băi proprii, locația pune la dispoziția turiștilor activități variate de petrecere a timpului liber, precum traseele montane sau plimbări cu ATV-ul. Aleile albe din fulgii de nea duc către inima muntelui copleșit de zăpada proaspătă. Miroase a sărbătoare și a copilărie, a speranță și a prietenie.

colt de rai iarna (1)

Poate că, în Ajun de Moș Nicolae, putem să ne ducem ghetuțele în acest colț de Rai așteptând minunile unui nou început, cu bucurie neprihănită pe genunchii viselor ce sună a colind și a mere coapte în cuptor. Aici, lângă noi, există regatul iernii ce și-a adus în galop armata de fulgi să ducă fiecare drumeț în Raiul său.

colt de rai iarna (4)

Gazdele sunt pregătite la orice oră din zi și din noapte să onoreze fiecare oaspete, asigurând pentru una dintre cele mai frumoase povești de iarnă pe care o poți trăi în inima muntelui.

Așadar, Raiul există aici, pe pământ, totul depinde de noi să-l descoperim și să ne încălzim măcar un colț de suflet cu ceea ce ne oferă COMPLEXUL „COLȚ DE RAI” .

colt de rai iarna (3)

Telefon: 0785 273 947 – Simona Rof

Email: rezervari@colt-de-rai.com

Autor: Anca Bica