[FOTO] Sărbătoare la cea mai importantă școală gimnazială de pe Valea Carașului

explo 1000x200

Sfinții Arhangheli Mihai și Gavril, patronii spirituali ai Școlii Gimnaziale „Romul Ladea” din Oravița, au fost sărbătoriți marți, într-un cadru festiv, la cea mai reprezentativă unitate de învățământ gimnazial din Valea Carașului.

Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Romul Ladea” și-au sărbătorit patronii spirituali ai instituției de învățământ, Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, alături de invitați de seamă din instituțiile publice, instituțiile de învățământ din oraș, dar și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin. Într-un cadru festiv, manifestările au început cu un Te Deum oficiat de preoții din parohiile ortodoxe orăvițene. După momentul religios, invitații au luat cuvântul și au reliefat aportul important adus învățământului gimnazial de către instituția de învățământ, atât în plan local, cât și la nivel județean. Prezentă la sărbătoarea celor de la Romul Ladea, Simona Liliana Stan, inspector școlar pentru managementul resurselor umane din cadrul Inspectoratului Școlar Caraș-Severin, a transmis un mesaj din partea Inspectorului General, Adrian Doxan. „Suntem aici pentru a transmite bucuria noastră de a fi în mijlocul comunității locale, reprezentată de toate instituțiile abilitate, alături de copii, de cadrele didactice și pentru a aduce un mesaj de mulțumire pentru actul educațional de calitate care se petrece aici, datorită rezultatelor și performanțelor pe care le au, deopotrivă, elevii și cadrele didactice”, a declarat, pentru Express de Banat, Simona Liliana Stan.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157676242397286″]

După momentul festiv, cadrele didactice și invitații au participat la petrecerea organizată în cinstea patronilor spirituali, Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril.

banner 970 x 250