FOTO Sală modernă de sport construită într-o comună din Timiș. Investiția se ridică la 1,5 milioane de euro

O sală modernă de sport a fost construită în comuna Boldur, din județul Timiș, în urma unei investiții care se ridică la 1,5 milioane de euro, banii fiind alocați de Guvern, prin CNI.

Copiii și tinerii dintr-o comună din județul Timiș pot face sport în condiții decente. Primăria Boldur anunță că au fost finalizate lucrările la sala de sport din comună. Investiția se ridică la aproximativ 1,5 milioane de euro, banii venind de la Guvern prin Compania Națională de Investiții.

Potrivit reprezentanților instituției, în următoarele zile se va realiza recepția lucrărilor, astfel că toți angajații primăriei au început să facă curățenie în interiorul clădirii.

Sala de sport este echipată pentru jocuri de fotbal, baschet, volei, handbal și tenis de câmp. Ca și echipamente, sala este prevăzută cu sistem video, sistem audio, sistem antiincendiu, panouri solare pentru încălzirea apei, termoventilație aer cald-rece și sistem de alarmă. Pe lângă terenul modular principal (import Suedia), sala mai cuprinde: vestiare gazde (băieți/fete) , vestiare oaspeți (băieți/fete), vestiar pentru antrenori/profesori, tribună, grupuri sanitare și cabinet medical de prim-ajutor.”, a declarat Constantin-Cristian Stoi, primarul comunei Boldur.

1000x200 dacus 02

Lucrarea de construcție a sălii de sport a început în aprilie anul trecut, fiind adjudecată de un antreprenor general din București.

 

publicitate si promovare online banner maxagro