FOTO S-a început repararea jocurilor și echipamentelor din Parcul Copiilor din Timișoara

joaca1
explo 1000x200

Pentru că se apropie cu pași repezi 1 Iunie, Primăria Timișoara a început să repare jocurile și echipamentele din Parcul Copiilor. „Toate costurile și eforturile sunt infime față de bucuria de a vedea din nou copii bucuroși în acest parc”, a afirmat Dominic Fritz.

Dominic Fritz a luat decizia de a vizita, în acest sfârșit de săptămână, Parcul Copiilor din Timișoara, unde au început o serie de lucrări cu scopul reparării jocurilor și echipamentelor.

Continuăm lucrările de reparații a jocurilor din Parcul Copiilor. Rând pe rând, facem ordine în fiecare parc. După evaluarea făcută de colegii de la Direcția Infrastructură Verde și Horticultura multe din jocuri și echipamente pot fi păstrate și repuse în funcțiune după lucrări de reparații și întreținere. E nevoie de o mână pricepută și de grijă față de banul public”, a declarat primarul Timișoarei.

joaca2

Edilul-șef vrea ca aceste reparații din Parcul Copiilor să fie finalizate până la data de 1 iunie, când sunt așteptați numeroși prichindei pentru a-și sărbători ziua în aer liber.

Le-am cerut colegilor din primărie să colaboreze cu cei de la Horticultura, care se ocupă de întreținerea parcului și să găsească cât mai repede soluții punctuale pentru echipamentele care pot fi redate copiilor. Toate costurile și eforturile sunt infime față de bucuria de a vedea din nou copii bucuroși în acest parc. Ne vedem de 1 Iunie în parc”, a adăugat Dominic Fritz.

joaca3

joaca4

banner 970 x 250