FOTO. S-a dat startul celui mai mare proiect de asfaltare din Bocșa de după Revoluție

La Bocșa a fost demarat cel mai mare proiect de asfaltare de după Revoluție. Valoarea contractului pentru 52 de străzi este de 10 milioane de euro.

La Bocșa au început lucrările de asfaltare a unui număr de 52 de străzi printr-un proiect PNDL 2, în sumă de 10 milioane de euro. Potrivit spuselor primarului Eugen Cismăneanțu, este cel mai mare proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere din ultimii 30 de ani, în el fiind incluse lucrări complexe, atât pentru partea carosabilă, cât și pentru rigole, spații verzi și căi de acces.

Lucrările au început în cele trei mari zone ale orașului: Bocșa Română, Vasiova și Bocșa Montană.

„S-a început cu Strada Ezerișului, urmând să fie luată stradă cu stradă, așa cum este prevăzut în proiect. În Bocșa Vasiova lucrările au început cu Strada Târnăveni, va urma Strada Horia, apoi se va trece pe partea dreaptă a drumului național, cu Aurelia Fătu Răduțu, Mărășești, Oituz ș.a.m.d. În Bocșa Română se lucrează pe străzile 8 Martie, 13 Decembrie, 1 Iunie, Sadovei și Ion Creangă, urmând să continue cu Strada Gheorghe Vucu. De precizat că în Bocșa Vasiova vor fi asfaltate toate străzile, la fel și în Bocșa Montană. Lucrările au început în capătul Cartierului Măgura, urmând să fie asfaltate străzile din vecinătatea cartierului”, mărturisește primarul Cismăneanțu.

Edilul-șef a mai spus că în momentul finalizării lucrărilor în Bocșa Română, constructorul își va canaliza atenția pe Vasiova și Bocșa Montană. Termenul de finalizare a lucrărilor este de un an și patru luni de la data demarării lor.