FOTO: Ropote de aplauze pentru ,,Accord Vibes”!

Acordurile moderne născute din jocul vibrafonului, al acordeonului și al contrabasului au încântat aseară urechile reșițenilor. Sala, chiar dacă a fost săracă din punct de vedere cantitativ, s-a mai îmbogățit puțin din punct de vedere cultural.

În interpretarea lui Alexandru Anastasiu (vibrafon), Fernando Mihalache (acordeon) și Michael Acker (contrabas), conceptul ,,new mussete” al lui Richard Galliano, muzician de excepție din lumea jazzului, primește o interpretare nouă, o îmbogățire cu propriile viziuni și concepții muzicale ale celor trei titani ai jazzului. Tendințele noi pe care cei trei interpreți le-au prezentat în concertul de aseară au stârnit ropote de aplauze din partea ,,pumnului” de oameni prezent în sală.

Melodiile interpretate constituie același playlist ca și cel care poate fi găsit pe noul compact-disc al trupei. Turneul de debut al compact-discului ,,Just Mussete” continuă și în alte colțuri ale țării. Cei trei muzicieni vor încerca să transmită prin acordurile unice dimensiunea modernă, originală și plină de culoare a vechiului stil popular specific Parisului de la începutul secolului al XX-lea.