FOTO. Ritm alert pe șantierul de la Urgențele Județeanului din Timișoara. Lucrările continuă și iarna

cjt 1 bun

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara muncitorii continuă să lucreze și în perioada lunilor de iarnă. Deja au turnat placa peste subsol și au montat stâlpii de rezistență ai primului nivel. Acum, ei se vor concentra pe lucrările în interiorul subsolului.

În luna ianuarie a anului viitor, muncitorii care lucrează la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara spun că vor turna placa peste parter și primul etaj al clădirii. Potrivit administratorului public al județului Timiș, lucrările urmează planul anticipat de constructor.

În privința lucrărilor la noua maternitate ridicată de Consiliul Județean Timiș în apropierea Casei Austria, s-a turnat radierul general pentru ambele corpuri de clădire și s-au ridicat pereții exteriori ai corpului B. Până la sfârșitul anului, va fi finalizat zidul exterior al corpului A, spun constructorii.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Ambele șantiere au trecut fără probleme de vizita Inspectoratului de Stat în Construcții de la sfârșitul lunii noiembrie, astfel încât nu vor exista niciun fel de întârzieri neprevăzute.”, spune Marian Vasile, administratorul public al județului Timiș.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/