FOTO. Războiul din Ucraina întârzie lucrările de modernizare a unui bulevard din Timișoara

stan5

Dominic Fritz anunță că, din cauza războiului din Ucraina, au fost întârzieri în livrarea unor materiale, astfel că s-ar putea prelungi și termenul de finalizare a lucrărilor de modernizare a Căii Stan Vidrighin. Primarul Timișoarei a fost în vizită joi pe acest șantier.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a realizat în această săptămână o vizită pe șantierul de pe Calea Stan Vidrighin. Astfel, edilul-șef anunță că au fost câteva întârzieri la livrarea de materiale, din cauza războiului din Ucraina.

La Stan Vidrighin, constructorul lucrează la viitoarea linie de tramvai unde zilele astea se așterne materialul geotextil necesar pentru ca sub linii să nu pătrundă apa sau alte impurități și pentru a nu se forma denivelări. Am discutat azi pe șantier stadiul lucrărilor cu constructorii și echipa de proiect din primărie. Depunem eforturi consistente pentru a ne asigura că două proiecte majore de infrastructură, cea subterană și cea de la suprafață, se pot realiza simultan. Constructorul rețelei de canalizare a avut întârzieri la livrarea de material, din cauza războiului din Ucraina, întârzieri care pot afecta graficul de lucrări al proiectul de drum și linii. Este o lucrare a Aquatim care se desfășoară concomitent cu lucrările de reabilitare a bulevardului. La final, Calea Stan Vidrighin va avea linie de cale de tramvai și rețele de apă-canal noi”, a explicat Dominic Fritz.

stan3

Primarul Timișoarei a detaliat faptul că acest bulevard este reabilitat în întregime. Și anume, linii de tramvai, carosabil, trotuare, piste de bicicletă, spațiu verde și iluminat public.

În aproximativ doi ani și jumătate, mii de timișoreni vor coborî aici în stații modernizate, după ce au călătorit cu tramvaiele noi și vor ajunge dimineața la muncă într-una din cele mai mari zone industriale din Timișoara”, a precizat Dominic Fritz.

1000x200 dacus 02

stan6

stan4

stan2

stan1

publicitate si promovare online banner maxagro