FOTO Plimbare pe sub ghirlande! Centrul Timișoarei are un culoar de lumini

culoar2

Pe lângă acoperișul din umbrele colorate de pe str. Alba Iulia, în centrul Timișoarei a mai apărut o atracție. Este vorba de un culoar de promenadă de lumină, amenajat pe str. Vasile Alecsandri, care face legătura între Piața Libertății și Piața Unirii.

O nouă atracție în centrul Timișoarei. Primăria anunță că plimbarea pe sub culorile umbrelelor de pe str. Alba Iulia continuă cu pașii printr-un culoar de lumină de pe str. Vasile Alecsandri.

culoar3

Începând cu ziua Timișoarei, spațiul de promenadă care face legătura între Piața Libertății și Piața Unirii oferă bucuria plimbării pe timp de seară, pe sub ghirlande de lumini calde. Vă însoțim în timpul relaxant petrecut dinspre Unirii până în Victoriei, cu decorul de lumini și culoare. Punem în valoare spațiul pietonal preferat al celor mai mulți trecători în traversarea Cetății”, au informat reprezentanții instituției.

Ghirlandele de pe str. Vasile Alecsandri vor lumina până în sezonul de iarnă, când vor fi înlocuite cu cele festive, de sărbători.

culoar1

culoar1