FOTO: Patinoarul cu prețuri de criză, pregătit să facă deliciul reșițenilor!

Cea mai mare bucurie citadină pentru locuitorii de la malul Bârzavei pe timp de iarnă este patinoarul. Cu tradiție lungă în spate, sportul mult iubit în oraș revine și în acest an.

Chiar dacă cu altă locație, patinoarul nu a lipsit din oraș foarte multă vreme. Așadar, anul acesta s-a mutat în Parcul Tricolorului, dar într-o ambianță mult mai plăcută și potrivită pentru un astfel de sport. Muzica răsună în continuare pentru o patinare mai lină, gheața e în stare perfectă, iar prețurile sunt de sezon.

Intrarea pe patinoar pentru o oră este de 10 lei, preț în care sunt incluse și închirierea patinelor. Numărul total al persoanelor care pot patina pe parcursul unei ture este de 120.

Programul de funcţionare va fi de luni până duminică între orele 12:00-22:00, iar o oră de patinaj costă 10 lei. Grupurile de elevi însoţite de cadre didactice vor avea acces gratuit pe patinoar, de luni până vineri, între orele 12.00-13.30, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local din 19 noiembrie 2013”, anunța Primăria Municipiului Reșița vineri, când a avut loc deschiderea oficială.

patinoar patine