FOTO. Oravița, gazda unui spectacol sportiv de excepție!

jiu jitsu oravita 2

A fost show în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Romul Ladea” din Oravița, acolo unde zeci de sportivi s-au întrecut în cadrul primului turneu de jiu-jitsu brazilian organizat în oraș.

Zeci de sportivi de la 11 cluburi din diverse zone ale țării s-au întrecut sâmbătă la Oravița, în cadrul primei competiții de jiu-jitsu brazilian găzduită de orașul din Valea Carașului. Fete și băieți de toate vârstele din Timișoara, Reșița, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Deva, Călan și Oravița au dat tot ce au putut pentru a obține un loc cât mai bun în clasament.

În ceea ce privește clubul Titans Oravița, rezultatele au fost următoarele: Maricel Moșuleț – locul I la adulți și locul I la tineret 70 kg, Ciprian Vrânceanu – locul I la Open centură albastră și locul II adulți – 88 kg, Mihai Vieriu – locul II adulți 100 kg, Rareș Ionuț Lepa – locul 2 tineret 65 kg, Iulian Anghel – locul II la master și locul II la adulți 94 kg, Andrei Sălceanu – locul 3 la adulți 80 kg, Andrei Abid – locul III la adulți 76 kg, Geny Iosif Căldăraș – locul III adulți la 97 kg, Marțian Lepa – locul II adulți +100 kg.

jiu jitsu oravita 1

„Astăzi la Oravița putem spune că a fost o sărbătoare, un eveniment extraordinar, Cupa Oravița BJJ ediția I, unde au participat peste 100 de sportivi de toate vârstele, băieți și fete, din toate colțurile țării. Felicit echipa Titans Oravița pentru rezultatele și pentru medaliile obținute și totodată felicit toți sportivii care au participat astăzi și care au demonstrat cât de mult iubesc acest sport. Vreau să mulțumesc domnului Liviu Surlaș pentru coordonare și pentru felul în care a arbitrat alături de George Nicolae, Dani Dobre și Mihai Cania. Nu în ultimul rând vreau să mulțumesc și partenerilor noștri, fără de care nu era posibilă organizarea acestui turneu: Primăria Oravița, Școala Gimnazială «Romul Ladea» Oravița, Educația 2008+, AS Școala Unu Oravița, Titans Fight Team HQ și Asahi Dojo MIXT Martial Arts Reșița. Vă mulțumim și vă așteptăm și anul viitor!”, a fost mesajul lui Marțian Lepa, antrenorul Titans Oravița.

jiu jitsu la oravita

Liviu Surlaș, antrenorul Titans Fight Team HQ din Timișoara, a apreciat evenimentul de la Oravița și a ținut să felicite echipa de aici pentru organizare. „Pentru mine competiția de azi nu a fost despre cine este cel mai bun! Pentru mine a fost o onoare să asist la un vis devenit realitate: Cupa Oravița 2022. Nimic din ce s-a întâmplat azi nu era posibil fără Marțian Lepa. Felicitări!”

medalii jiu jitsu oravita