FOTO. Nu parcați în locurile pentru încărcarea mașinilor electrice! Riscați să rămâneți fără autoturisme

auto electrice4
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Lipsa locurilor de parcare îi face pe unii șoferi din Timișoara să își lase mașinile și pe locurile destinate încărcării autoturismelor electrice, marcate corespunzător. Unii au fost amendați, unii au rămas fără mașini.

Peste 20 de șoferi au fost amendați, în ultimele 2 săptămâni, pentru că au parcat pe locurile din fața stațiilor pentru încărcarea autoturismelor electrice. Unuia i s-a și ridicat mașina.

„Stațiile pentru încărcarea autovehiculelor electrice sunt prevăzute cu indicatoare rutiere, cei care își parchează acolo mașinile riscând sancțiuni  cuprinse între 290 și 725 lei, conform OUG 195/2002, și chiar ridicarea acestora. Un astfel de caz este cel al unui timișorean care a staționat ieri cu autoturismul pe astfel de locuri marcate și semnalizate de pe str. Gheorghe Dima. Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să nu blocheze aceste stații pentru a evita să fie sancționați”, transmit polițiștii.

auto electrice1

Cele mai multe sesizări de acest gen au fost înregistrate pe Strada Gheorghe Dima, în apropierea Parcului Botanic, pe B-dul Revoluției, vizavi de Consiliul Județean Timiș, pe B-dul Mihai Viteazul, pe Martin Luther, Republicii, pe Calea Aradului și la Modex, în zona centrală.

promovare banner maxagro Muzeul TM
auto electrice2

 

 

 

 

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/