FOTO: „Nopțile lor”, lansată și la Caransebeș

Jurnalistul Dan Popoviciu și-a lansat aseară cartea și în orașul natal, în prezența oamenilor care i-au marcat existența. Unul dintre aceștia este profesoara sa de limba română din liceu.

În sala de festivități a Primăriei Caransebeș, jurnalistul Dan Popoviciu și-a lansat cartea pentru locuitorii orașului său natal. În prezența dascălului care i-a marcat existența, dar și a părinților, scriitorul le-a vorbit celor prezenți despre iubire, subiect în jurul căruia se centrează cartea sa. Oamenii de cultură din Reșița și Caransebeș au fost nelipsiți, ca de altfel și oficialitățile locale și județene.

„Această carte este dedicată iubirii. Orice bărbat iubește de când se naște și până moare. Am lansat-o acum  și la Caransebeș pentru că aici m-am născut, aici trăiește mama, trăiește tata. Aici e copilăria mea, e orașul meu, sunt originile mele. Am ținut foarte mult să fac acest lucru. A fost prezentă și profesoara mea de limba română din liceu, ceea ce a însemnat foarte mult pentru mine”, a declarat scriitorul pentru Express de Banat.