Bocșenii consideră malul apei noua haldină de gunoi!

Gunoiul este o problemă pentru locuitorii din orașul Bocșa. După ce haldina de gunoi a fost închisă, oamenii nu respectă regulamentul cu privire la depozitarea gunoiului. De aici apar numeroase probleme și chiar cheltuieli în plus din partea administrației locale, care trebuie să dea socoteală organizațiilor de mediu.

Deși dispun de un serviciu de gospodărire care se ocupă cu ridicarea resturilor menajere, unii bocșeni demonstrează un nivel scăzut al civilizației și depozitează gunoiul pe marginea apelor din oraș. Din această cauză, administrația locală nu a ieșit bine la controlul efectuat de Garda de Mediu alături de Apele Române.

Avem diverse controale de la Garda de Mediu și de la Apele Române, în mod special în ceea ce privește depozitarea pe malurile celor trei râuri și pâraie pe care le avem, Bârzava, Morăvița și Măgura. Încercăm să nu devenim gunoierii cuiva, pentru că anumiți indivizi, mă refer aici la o cotă mică parte din populație, nu respectă regula de a-și depune gunoiul în mod civilizat, pentru  a fi ridicat mai apoi de serviciul nostru de gospodărire”, a declarat Constantin Borozan, viceprimarul orașului Bocșa.

Până când planurile primăriei de a intra în rând cu țările europene și a transforma gunoiul în energie se vor materializa, administrația locală se luptă cu localnicii indisciplinați, din fericire puțini la număr, care pun bețe în roate bunei organizări și desfășurări a acțiunilor în oraș.

banner 1000 x 100 hd