FOTO. Noi etape pe Centura Timișoara Sud

santier centura timisoara sud

Lucrările de construire a Centurii Timișoara Sud avansează bine. Antreprenorul a finalizat conexiunea cu drumul județean spre Moșnița Nouă.

Stadiul de realizare a variantei de ocolire a depășit rapid 60%, după ce șantieru fusese abandonat de constructorul inițial, care nu se mobilizase.

Potrivit ultimei informări a DRDP Timișoara, pe centură se fac următoarele operațiuni: „amplasare grinzi la pasajul peste calea ferată de la Chișoda și așternere strat de balast în aceeași zonă, amenajarea rampelor de acces la pasajul peste drumul care leagă Chișoda de poligon; alte lucrări la suprastructuri – armături, montarea predalelor la un pod peste un canal ANIF, în zona Moșnița Veche, eșafodaje; asigurarea scurgerii apelor la podețe, decolmatări etc”.

santier centura timisoara sud

În total, la acest pasaj sunt 42 de grinzi, 12 sunt montate anterior și urmează amplasarea a 6 grinzi de 31,5 metri și 30 de grinzi de 26,5 metri fiecare.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Noul termen pentru finalizarea celor aproximativ 26 de kilometri de șosea ocolitoare este vara anului viitor. Pentru lucrări, constructorul va primi aproape 400 de milioane de lei.

Din contractual inițial cu fostul antreprenor, CNAIR a plătit 162 de milioane de lei.

santier centura timisoara sud

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/