FOTO: Motocicliştii au făcut spectacol pe şoselele cărăşene!

Caraş-Severinul a fost invadat de şoferii vehiculelor pe două roţi în acest sfârşit de săptămână. Zeci de bikeri din Reşiţa şi localităţile arondate s-au urcat pe ,,minunile” cu două roţi şi au pornit în paradă pe şoselele judeţului.

Asociaţia Guerrilla Motors şi Casa de Cultură Studenţească din Reşiţa, în parteneriat cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, au organizat astăzi o nouă acţiune care vizează prevenirea accidentelor rutiere în judeţ. Este vorba de o minunată paradă auto-moto cu tema ,,Retro &Custom” pe care cărăşenii au putut-o admira pe traseul Reşiţa- Bocşa. După ce s-au adunat în număr mare în zona Triaj a municipiului Reşiţa, bikerii au traversat oraşul, după care au plecat spre Bocşa, aceştia fiind urmaţi, în permanenţă, de oamenii legii. Expunerea motocicletelor şi a autovehiculelor a avut loc apoi într-un pub din Bocşa, unde pasionaţii de motoare au fost aşteptaţi să admire ,,minunăţiile”.

Prin această acţiune, organizatorii şi-au dorit să diminueze divergenţele în trafic, precum şi numărul accidentelor rutiere în care sunt implicaţi motocicliştii: „Continuăm seria acţiunilor legate de prevenirea acestui gen de evenimente rutiere printr-o paradă auto-moto retro. Scopul nostru este să reducem pe cât posibil accidentele rutiere în care să fie implicaţi şoferii pe două roţi şi, nu în ultimul rând, de a asigura un bun respect între conducătorii de autovehicule şi cei de motociclete”, explică inspector Dorin Ţugmeanu din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

După paradă, bikerii cărăşeni s-au relaxat la pub-ul din Oraşul Bocşa, unde au servit un gulaş tradiţional şi au încins o petrecere pe cinste.