FOTO: Moș Crăciun a poposit la Grădinița „Semenicul” din Reșița!

explo 1000x200

Sărbătoarea pe care copiii o iubesc și o așteaptă cu nerăbdare an de an se apropie. Astfel că „Bătrânul roșu în obraji” a început deja să colinde grădinițele din oraș, împărțind cadouri celor mici.

Cei mai mici dintre preșcolarii grădiniței din Moroasa s-au bucurat ieri de vizita celui pe care îl așteaptă în fiecare an, în ajun de Crăciun. Curioși și emoționați de prima vizită a lui Moș Crăciun, prichindeii s-au pregătit aproape o lună de zile, pentru a-l întâmpina așa cum se cuvine pe cel care nu îi uită, chiar dacă de-a lungul anului nu au fost întotdeauna foarte cuminți.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157638791895783″]

Cu sala frumos decorată, cu poeziile învățate și cântecele deja exersate, au ascultat cuminți cum din hol s-a auzit clopoțelul ce îi face pe cei mici să se emoționeze de venirea bătrânului. Înfrigurat și plin de cadouri, cei mici l-au întâmpinat cu milă pe bătrân. „O, Moşule, hai lângă noi pe scaun, să te încălzești”, se aude din sală, iar serbarea începe. Emoțiile sunt nelipsite, însă dansurile, poeziile și cântecelele l-au făcut pe Moș să le dăruiască mult așteptatele cadouri .

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157638792140384″]

 

 

banner 970 x 250