FOTO. Mobilizare exemplară pe Lugoj – Deva, secțiunea cu tuneluri

Lucrari la Autostrada Lugoj Deva

Lucrările de finalizare a lotului II din tronsonul de autostradă Lugoj – Deva înaintează în ritm alert. Traseul este decopertat până la intrarea în primul tunel.

Echipele antreprenorului lucrează pe sectorul Margina Holdea la decopertarea terenului și la drenarea apelor din zonă, urmând să aducă și alte utilaje pentru a efectua restul lucrărilor pregătitoare.

„Până acum s-a decopertat până la kilometrul 51 al proiectului, mai precis până înainte de intrarea în primul tunel care se va construi pe acest sector. Lungimea celor două tuneluri din proiect va fi de aproximativ 2,13 kilometri”, a transmis DRDP Timișoara.

În decembrie 2022 a fost dat ordinul pentru începerea proiectării, cu termen de 11 luni. Iată că lucrurile au mers fără probleme și execuția a început și se derulează rapid, cu câteva luni mai devreme. Constructorul are, potrivit contractului, 34 de luni la dispoziție pentru a finaliza șoseaua rapidă cu tot cu ecoducte. Trebuie realizate 2 tuneluri. Costul lucrările trece de 2 miliarde de lei.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

După finalizarea acestui lot, se va putea circula pe autostrada A1, parte a coridorului 4 pan-european, de la Sibiu la Nădlac fără întreruperi.

default default default default

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/