FOTO. Mini Madame Taussauds te așteaptă la Iulius Town. Ce chipuri cunoscute din ceară poți vedea în inima orașului

dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Până pe 15 martie timișorenii au ocazia să viziteze o expoziție inedită în incinta Iulius Town. Peste 30 de chipuri de ceară ale unor personalități istorice și contemporane pot fi imortalizate în cadrul Muzeului Figurilor de Ceară.

Expoziția reunește replici de ceară care reproduc fidel imaginea unor celebrități din industria muzicii și a filmului, sportivi de renume și figuri politice din întreaga lume. La expoziție îi puteți vedea pe Mr. Bean, Jim Carrey, Robert De Niro, Al Pacino, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Adele, Mick Jagger, Enrique Iglesias, Michael Jackson, Justin Bieber și Ariana Grande.

Inclusiv figurile românești autentice au fost reproduse din ceară. De la celebrii artiști: Smiley, Inna, la figurile din sport: Gică Hagi, Ion Țiriac, Ilie Năstase și Simona Halep și personalități istorice: Regele Mihai, Nicolae Ceaușescu. Chiar și sosia de ceară a Laurei Codruța Kövesi inspectează centrul de expoziție. Inclusiv marii conducători ai lumii vor sta în aceeași cameră de expoziție: Fidel Castro, Donald Trump, Stalin, Vladimir Putin, Che Guevara.

Figurile de ceară sunt reproduse la dimensiunea reală a personalităților și au fost lucrate de mai mulți artiști de la Muzeul Retro din Varna. Timp de șase luni artiștii plastici au lucrat la figurinele de ceară.

publicitate Timisoara banner maxagro

Toate acestea le puteți admira la etajul 1 al Iulius Mall, în zona magazinului Sizeer. Expoziția este deschisă zilnic în intervalul orar 10.00 – 22.00. Intrarea se realizează pe baza biletului achiziționat din zona evenimentului, în cuantum de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, liceeni, studenți și pensionari. Pentru copiii în vârstă de până la 6 ani, intrarea este gratuită. Tu cu cine plănuiești să îți faci un selfie?

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/