FOTO. Mesh-urile publicitare din Piața Victoriei, amplasate ilegal

publicitate

Mesh-urile publicitare ce au îmbrăcat mai multe schele de pe fațadele clădirilor istorice din centrul Timișoarei au fost amplasate ilegal.

În cadrul unei acțiuni pentru depistarea reclamelor amplasate fără drept în Timișoara, polițiștii locali au descoperit că bannerele publicitare din Piața Victoriei au fost puse fără autorizație.

Însă și în alte zone din oraș au fost descoeprit zeci de sisteme publicitare amplasate ilegal.

„Au fost constatate nereguli în ceea ce privește modul în care sunt amplasate sistemele publicitare în tot orașul, atât în ceea ce privește amplasarea bannerelor, meshurilor și panourilor publicitare de mari dimensiuni pentru care nu exista documentația necesară amplasării lor, cât și în cazul unor clădiri pe care s-a permis amplasarea de astfel de meshuri publicitare pe fațadele și pe schelele pentru reabilitare a clădirilor de către proprietarii suporturilor de publicitate fără a deține autorizație emisă de Primăria Municipiului Timișoara”, a transmis Poliția Locală.

publicitate02

Au fost aplicate 78 de sancțiuni firmelor de publicitate, asociațiilor de proprietari și unor proprietari de imobile individuale, însumând 546.000 de lei.

publicitate01

 

tmc 640