FOTO. Mehadia are cu se lăuda: are parc ca la oraș!

inaugurare parc mehadia

Parcul central din Mehadia a fost inaugurat luni, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, după ample lucrări de modernizare la care a fost supus în ultimele patru luni. Investiția se ridică la aproape 400.000 de lei și a fost suportată din bugetul local.

Parcul este placat cu travertin adus din Turcia, iar pentru înfrumusețarea acestuia a fost gândită și construirea unei fântâni arteziene, de mai mici dimensiuni.

Tot cu acest prilej a fost inaugurat și sfințit mormântul Protopopului Nicolae Stoica de Hațeg, care a fost refăcut și reabilitat, la inițiativa preotului paroh Ciprian Petru Danci Zarescu. Slujba de sfințire a acestor obiective a fost săvârșită de Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, alături de un sobor de preoți. „Ne bucurăm să trăim astfel de momente emoționante, care ne hrănesc sufletește. Mulțumesc tuturor acelora care și-au adus aportul și au contribuit la acest proiect frumos. Vor urma și alte investiții majore.”, a fost mesajul transmis cetățenilor de primarul comunei Mehadia, Grigore Bardac.

pss lucian mic

parc central mehadia 2

parc central mehadia 3