FOTO Mai puțin de jumătate din centura de sud a Timișoarei este finalizată

cen2

Continuă lucrările pe șantierul centurii de sud a Timișoarei. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara informează că s-a așternut un strat de asfalt pe un nou sector și se intervine la structurile podurilor și pasajelor. Stadiul lucrărilor este de aproximativ 40%.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a venit cu noi vești de pe șantierul centurii de sud. Astfel, reprezentanții instituției anunță că, la sfârșitul lunii septembrie, s-a așternut primul strat de asfalt pe un sector și în zona comunei Ghiroda, după lucrări similare din zonele Freidorf – Utvin, Chișoda și Moșnița Nouă.

De asemenea, pe parcursul lunii trecute, s-a lucrat constant la structurile podurilor și pasajelor, s-au făcut umpluturi cu pământ, balast și stabilizare cu dorosol. În prezent, stadiul lucrărilor la centura de sud a Timișoarei este de aproximativ 40%.

cen4

Lucrările la viitoarea șosea au început în 25 martie 2020 și ar trebui să fie gata, potrivit contractului, în martie 2022. Au o valoare de aproape 60 de milioane de euro și sunt efectuate de Tirrena Scavi. Antreprenorul estimează că centura de sud va fi finalizată în toamna anului 2022.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Centura de sud a Timișoarei, care va lega DJ591 și DN6 prin sudul orașului, va avea 25 de kilometri, cu 5 intersecții, 3 noduri rutiere, 3 poduri, 7 pasaje și două parcări. Șoseaua va avea câte o bandă pe sens pe ruta intrarea în Timișoara dinspre Șag, Giroc, Moșnița Nouă, Ghiroda, legătura cu centura de nord – Calea Lugojului-Calea Aradului.

cen6

cen5

cen3

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/