FOTO. Mai multe posturi de poliție rurală din Caraș-Severin, puse la punct în această vară

posturi de politie reabilitate (1)

Pentru că imaginea contează mai ales atunci când vine vorba despre instituții ale statului, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a investit în modernizarea mai multor posturi de poliție din mediul rural. De același tratament au avut parte și locuințele de serviciu. Costurile au depășit 1 milion de lei.

În ultimele 5 luni, clădirile a 5 posturi de poliție rurală din structura Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și locuințele de serviciu de la fiecare dintre acestea au fost renovate în totalitate, atât la interior, cât și la exterior, costurile lucrărilor de reparație fiind de peste un milion de lei, bani din bugetul de reparații al instituției.

posturi de politie reabilitate (3)

Cele 5 „fericite” din această vară au fost posturile de poliție rurală Măureni, Ramna, Prigor, Berliște, Secția 6 Poliție Rurală Bozovici, cu locuințele de serviciu aferente.

Au fost efectuate ample lucrări de reparație, fiind înlocuite acoperișuri, instalații și montate sisteme de încălzire prin termoșemineu, de asemenea, urmând a fi achiziționat mobilier nou pentru toate cele 5 locații.

posturi de politie interior

Anul trecut, tot din bugetul unității, au fost efectuate lucrări de reparație și modernizare la clădirile altor 6 subunități și posturi de poliție rurală din județ.

De asemenea, urmează să fie finalizate lucrările de modernizare a sediului Poliției Municipiului Reșița, lucrare de investiție realizată prin proiectul de dezvoltare SUERD, din fonduri externe nerambursabile, începută anul trecut.

posturi de politie reabilitate (2)