FOTO Mai multă siguranță în trafic. Marcajele rutiere de pe străzile din Timișoara, refăcute

marcaje1

Primăria Timișoara anunță că în această săptămână au loc o serie de lucrări pentru o mai mare siguranță în trafic. Astfel, semafoarele și semnele de circulație sunt verificate, iar marcajele rutiere de pe străzi sunt refăcute.

Angajații Societății de Drumuri Municipale, aflată în subordinea Primăriei Timișoara, intervin în această săptămână pe mai multe străzi din oraș. Mai precis, au loc o serie de lucrări pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

Potrivit Primăriei Timișoara, se verifică și întrețin mijloacele de semnalizare și semnele de circulație. De asemenea, se realizează lucrări de mentenanță la instalațiile de semaforizare din oraș, sunt refăcute marcajele rutiere de pe străzi și sunt montate borne și cadre metalice.

marcaje4

Montare borne și cadre metalice pentru protejarea zonelor verzi: strada Maximilian Robespierre, strada I.C. Brătianu, Bulevardul Eroilor, strada Martir Ioan Stanciu. Marcaje rutiere: Bulevardul Dâmbovița, strada Lidia, strada Andreescu, strada Ovidiu Cotruș, strada Gării, Bulevardul General I. Dragalina, strada Ion Barac, strada Căpitan Dan, Splaiul Tudor Vladimirescu, strada Ciprian Porumbescu, strada Orșova, strada Dej și strada Cugir. Se vor executa lucrări de verificare și întreținere a mijloacelor de semnalizare în zonele Aradului, zona Centrală, Kuncz, Fabric, I.I.de la Brad, UMT, Tipografilor, Sinaia, Iosefin”, au informat reprezentanții instituției.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În caz de vreme nefavorabilă, planul de executare a lucrărilor va fi decalat.

marcaje3

marcaje2

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/