Au început lucrările în parcarea din fața universității reșițene. După 50 de ani!

parcare universitate resita

Au început lucrările într-una dintre cele mai distruse parcări din Reșița. Este vorba despre o parcare în care nu s-a intervenit deloc de 5 decenii, după cum spune primarul Ioan Popa.

Rând pe rând, parcările din Reșița se schimbă radical. După cea din spatele complexului Victoria, a urmat parcarea din zona Tribunalului, lângă Piața Sud, acolo unde au fost finalizate recent lucrările de modernizare. Acestea au inclus asfaltarea, marcarea a 76 de locuri de parcare, plantarea a 25 de arbori și montarea a 12 bănci și 24 de coșuri de gunoi.

parcare gata judecatorie

Același lucru se va întâmpla și în zona parcării din fața universității. De săptămâna aceasta au început ample lucrări de modernizare. Se va asfalta integral zona și se vor marca 49 de locuri de parcare. Lucrările mai includ și instalarea de platforme de colectare subterane, corpuri de iluminat, montarea de mobilier urban nou și plantarea de arbori.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Lucrările sunt executate în regie proprie, de angajații de la Direcția de Întreținere, iar investiția totală este de 1.050.000 lei, bani din bugetul local.

„Sunt cele mai deteriorate parcări în care nu s-a intervenit în ultimii 50 de ani deloc”, spunea primarul Ioan Popa în urmă cu mai bine de un an, atunci când cele două investiții erau doar la stadiul de plan.

publicitate si promovare online banner maxagro