FOTO. Lucrările la Staționarul 3 continuă! Tot mai multe suflete adoptă sufletul spitalului

22 de saloane și 6 grupuri sanitare au nevoie de intervenția celor care pot da o mână de ajutor pentru refacere. Lucrările continuă și în această a doua săptămână, iar numărul celor care înțeleg necesitatea salvării Staționarului 3 este în continuă creștere.

De la demararea campaniei și până în prezent, au făcut activități de voluntariat numeroși salariați de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, Poliție și Jandarmerie, personal de la societatea TMK, angajați de la diverse societăți din Reșița, dar și din județul Caraș-Severin, persoane fizice, reprezentați ai unor organizații neguvernamentale, cadre didactice de la Școala Gimnazială Nr. 7. De astăzi lor li s-au alăturat Liceul Baptist din Reșița și voluntari de la Penitenciarul din Timișoara, pentru care Primăria Reșița a pus la dispoziției un mijloc de transport. Tot Primăria efectuează transportul molozului rezultat în urma lucrărilor de renovare. Campania „Adoptă un salon” se traduce astfel în… mai multe suflete adoptă sufletul spitalului, după cum spun reprezentanții celei mai mari unități medicale din Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px

Imagini de la spitalul groazei au făcut înconjurul internetului anul trecut și era necesar să se găsească o soluție cât mai rapidă și la îndemână pentru a da o nouă față interioarelor unde sunt tratați bolnavii cu afecțiuni respiratorii.