FOTO. Lora, fascinată de frumusețea din Clisura Dunării. Spectacol pe cinste pentru mii de fani!

Solista și-a petrecut weekendul la malul fluviului, după ce administrația locală a contractat-o să îi încânte pe locuitori de Zilele Orașului.

Lora a ajuns cu câteva ore bune înainte de a urca pe scenă, astfel că și-a făcut prezența simțită printre locuitori. N-a ratat plimbarea cu vaporașul și nici sesiunile foto cu fanii care au asaltat-o. De altfel, fotografiile cu solista au invadat paginile de facebook ale locuitorilor, dar nici Lora nu s-a lăsat mai prejos.

„Astfel de momente fac să merite tot efortul. Orice problemă dispare când ne unim vocile și energiile. Vă mulțumesc pentru tot!”, a scris vedeta pe pagina sa oficială de Facebook. Ziua a fost relaxantă, iar seara incendiară, mai ales că peste 5.000 de locuitori din toată zona de sud a județului au luat cu asalt orașul, pentru a-i urmări spectacolul. Însoțită de jandarmi, aceasta a urcat pe scenă în aplauzele mulțimii.

Tot sâmbătă, pe scenă au mai urcat Mariana Botoacă și Maria Șalaru, care au avut ca target iubitorii de folclor, iar duminică seară au încântat publicul Andreea Voica, Ljuba Lukic și Marijana Manojlovic.

Ediția din acest an a Zilelor Orașului a adus multe premiere pentru locuitori, iar startul s-a dat cu un ceaun uriaș în care bucătarii au gătit pentru gurmanzi nu mai puțin de 500 de litri de ciorbă de pește.

Nelipsite au fost întâlnirile oficiale cu delegațiile de sârbi, care au avut loc la sediul administrației Primăriei Moldova Nouă.

Comments

  1. djole says:

    Fascinata de frumusetile clisurii Dunarii Lora (solista) si-a petrecut de Zilele orasului Moldova noua timpulliber inainte si dupa concert pe malul Dunarii, iar cineva din virful puterii locale a dispus plimabatul cintaretei in amonte si in aval de Portul Moldova veche cu salupa de patrulare a Politiei de frontiera.Intrebarea este: cu ce drept si pe cheltuiala cui se afac astfel de croaziere?

  2. Veroliub says:

    Sa nu fim rautaciosi; au plimbat-o cum au putut, parerea mea este ca asa iti promovezi zona dpdv turistic, evidentiind potentialul turistic cuiva care are potenta financiara, tinand cont ca se afla intr-un anturaj care si-ar permite sa vina macar o data prin zona noastra.