FOTO. Județul Caraș-Severin are parlamentari! Cinci din Caransebeș, unul din Reșița și unul… din Deva!

untitled design set 970x90 px

În prezența președintelui Biroului Electoral Județean Caraș-Severin, judecător Rustin Ciasc, a prefectului Cristian Gâfu și a subprefectului Anton Paulescu, sâmbătă la prânz a avut loc ceremonia în cadrul căreia senatorilor și deputaților aleși în urma scrutinului din 6 decembrie le-au fost înmânate certificatele doveditoare.

Este vorba despre doi senatori și cinci deputați de la trei formațiuni politice: PSD, PNL și, în premieră pentru Caraș-Severin, UDMR, loc obținut în urma redistribuirii. Au răspuns „prezent” senatorul Ion Mocioalcă, PSD, deputații Jaro Marșalic și Dumitru Rujan, PNL, Silviu Hurduzeu și Marius Damian, ambii de la PSD, precum și Attila Kelemen. Marcel Vela a fost reprezentat de Andrei Ungur, subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

De remarcat că, din cei șapte parlamentari din acest mandat, cinci sunt din Caransebeș sau din zonă și doar unul, Jaro Marșalic, este din Reșița. Al șaptelea, Attila Kelemen, domiciliază în Deva, județul Hunedoara.

Cei șase parlamentari au mulțumit judecătorului Ciasc pentru modul corect în care s-a desfășurat procesul electoral, promițând în același timp că vor reprezenta cu cinste județul Caraș-Severin în Parlamentul României. În plus, Ion Mocioalcă și Silviu Hurduzeu și-au arătat indignarea pentru gestul din această săptămână al guvernului liberal de a acorda bani de sfârșit de an doar primăriilor conduse de primarii PNL. Rustin Ciasc nu le-a permis, însă, să dezvolte acest subiect cu conotații politice.

Ceremonia, la care în afară de presă au participat doar doi primari PSD și un consilier județean al aceluiași partid, s-a încheiat cu o fotografie de grup.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/