FOTO: Începe show-ul! Ameninţări dure între Moroşanu şi egipteanul Karim!

explo 1000x200

Atmosfera s-a încins încă de ieri în centrul civic al Reşiţei, în jurul ringului din Sala Polivalentă, astfel că în seara asta se anunţă zece fight-uri pe viaţă şi pe moarte!

Ultimele bilete la gala Superkombat World Grand Prix îi aşteaptă pe reşiţeni la punctul de vânzare de la Sala Polivalentă, anunţă organizatorii, care sunt siguri că Moroşanu, Cătinaş şi vedetele de talie mondială invitate de Eduard Irimia vor lupta cu sala arhiplină. În avanpremiera show-ului din această seară, care va începe la ora 20, luptătorii de K-1 au fost prezentaţi ieri reşiţenilor pe scena din centrul oraşului. Dacă majoritatea sportivilor au fost cuminţi şi îmbrăcaţi la patru ace, unii dintre ei abia şi-au potolit muşchii şi ascuns dorinţa de a păşi în ring.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157643846506795″]

Egipteanul Mohamed Abdel Karim a urcat sfidător pe scenă şi în momentul în care a auzit supranumele adversarului său, Moartea din Carpaţi, a făcut gesturi ameninţătoare, arătându-i românului că-l va termina. Moroşanu şi-a făcut apariţia în faţa publicului în stilu-i deja binecunoscut. Apoi s-a apropiat periculos şi l-a privit în ochi pe egipteanul care e cu un cap mai mare decât el. Doar intervenţia promotorului Eduard Irimia a făcut ca prima rundă a luptei dintre cei doi să nu se consume pe scena din faţa Polivalentei. Karim a vrut să impresioneze şi mai tare şi a renunţat la tricou, dezvelind o musculatură impresionantă. Moroşanu a avut însă ultimul cuvânt: ,,Am să-l bat de-i sare freza!”

Se anunţă astfel un super-fight care nu trebuie ratat. Spectacol vor face cu siguranţă şi Raul Cătinaş, Sebastian Ciobanu, Ciprian Şchiopu, Florin Ilie, Dan Mocanu sau Ibrahim El Bouni, Nour-Edinne Echiguer şi ceilalţi.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157643846615904″]