Un bărbat şi-a dat foc în propriul apartament!

explo 1000x200

Nenorocirile se ţin lanţ în Caraş-Severin. Un incendiu puternic a avut loc în urmă cu mai bine de o oră, într-o localitate de pe Clisura Dunării.

Pompierii din Moldova Nouă au intervenit astăzi, în jurul orei 13:30, la un incendiu declanşat într-un apartament de pe strada Nicolae Titulescu din oraş, mai exact la blocul 18. Se pare că un bărbat, în vârstă de 43 de ani, s-a hotărât să încheie socotelile cu viaţa, s-a încuiat şi şi-a dat foc în propriul apartament. Acesta era bolnav de cancer în ultima fază, iar vestea a aflat-o de la medicii din Reşiţa, unde a fost la control. Potrivit vecinilor, hotărârea de a se sinucide a luat-o după ce s-a întors în oraş,  în timp ce concubina sa era plecată după medicamentele de pe reţetă.

incendiumn5  incendiu mn

Medicii de la Spitalul Moldova Nouă au efectuat o serie de manevre de resuscitare a bărbatului, însă fără rost. Acesta a decedat şi a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

incendiu mn1  DSCN3720

Poliţiştii din Moldova Nouă au fost sesizaţi astăzi prin apelul unic de urgenţă 112 de către o femeie cu privire la faptul că bărbatul cu care se afla într-o relaţie de concubinaj s-a sinucis. Cu ocazia verificărilor efectuate de oamenii legii sosiţi la faţa locului, s-a constatat că S. DUMITRU, în vârstă de 43 ani, s-a închis în apartamentul unde locuia şi şi-a dat foc. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, unde, în urma necropsiei efectuate de către medicul legist, se vor stabilii cu exactitate cauzele decesului. În cauză nu sunt suspiciuni de omor”, explică agent principal Ancuţa Cărbunaru, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

banner 970 x 250