FOTO. ,,Hora prieteniei” a revenit la Diverta!

Frumoasa colaborare dintre librărie și școlile din oraș s-a materializat astăzi printr-un scurt spectacol, care i-a impresionat pe toți clienții centrului comercial Nera.

După ce au lucrat de zor și au confecționat cu multă îndemânare simbolul sărbătorilor pascale, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 7 și cei ai Școlii Nr. 9 au dat naștere unui real cerc al prieteniei. Clienții Librăriei Diverta nu s-au putut abține din fotografiat, mai ales că portul popular al micuților, dar și talentul de care au dat dovadă i-au impresionat enorm. Elevii au fost însoțiți și de părinți, care le-au studiat mișcările cu mare atenție, dar și  profesoarele Ioana Farcaș Groze și Mirela Dalea, care i-au coordonat.

,,Ne bucurăm că am putut fi și astăzi alături de Librăria Diverta, care ne-a pus la dispoziție toate materialele de care am avut nevoie pentru confecționarea iepurașilor. Avem o lungă și frumoasă colaborare, care sperăm să dureze și să se întindă și pe viitor”, a spus profesorul Ioana Farcaș Groze pentru www.expressdebanat.ro. De altfel, ansamblul ,,Hora prieteniei” a mai dansat în centrul comercial și de Crăciun.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157651740395402″]

La finalul acțiunii, angajații Diverta s-au fotografiat alături de cei mici, invitându-i să mai treacă pragul celei mai prietenoase librării din Reșița.

banner 1000 x 100 hd