FOTO. Grădiniță din vestul țării, transformată într-un loc de poveste

gradinita 4

Încă un proiect de suflet a fost finalizat de Asociația Cetatea Voluntarilor. O grădiniță a fost modernizată și dotată cu toate lucrurile necesare pentru o educație de calitate.

Copiii din localitatea arădeană Pâncota vor păși într-un loc de poveste atunci când vor trece pragul Grădiniței PN. Proiectul a fost inițiat de Asociația Cetatea Voluntarilor, în parteneriat cu o companie.

„Am reușit împreună să modernizăm, să decorăm și să dotăm Grădinița PN Pâncota atât de frumos, încât și cei mici să se simtă într-un tărâm de poveste. Educatoarelor le mulțumim pentru răbdare și implicare și pentru că au fost alături de noi. De acum comunitatea din Pâncota va beneficia de servicii educaționale în cele mai bune și moderne condiții. Încă un proiect de suflet a fost finalizat într-un timp record alături de partenerul nostru de nădejde, APTIV”, a spus Anamaria Popa, președintele Asociației Cetatea Voluntarilor.

Asociația Cetatea Voluntarilor din Arad a devenit cunoscută la nivel național și internațional după ce a demarat și finalizat numeroase proiecte din domeniul sanitar. Printre acestea se numără: Secția de Boli Infecțioase Copii (etaj și parter), Ambulator de Specialitate și Spitalizare zi (demisol), Clinica de Neonatologie, Secția de Pediatrie 2 (aripa dreaptă), casa scării și cabinetul medical din cadrul Secției de Pediatrie 2 și Compartimentul Clinic de Radiologie Copii, care va fi inaugurat în următoare perioadă.

gradinita 8

gradinita 7

gradinita 6

gradinita 5

gradinita 4

gradinita 3

gradinita 2

gradinita 1

1000 x 100 gif logiscool