FOTO: Frozen, Violeta și toate personajele Disney s-au mutat pe rechizitele de la Diverta! Părinți, poftiți la cumpărături!

explo 1000x200

Rafturile din librăria Diverta s-au transformat luna aceasta în locul de joacă perfect al personajelor de poveste preferate de copii. Violeta, surorile din Frozen, mașinuțele din Cars sau prințesele din lumea Disney sunt doar câteva dintre surprizele cu care Diverta îi așteaptă pe micuți.

Gama de rechizite de la librăria Diverta dă mari bătăi de cap părinților, dar și elevilor. Diversitatea este atât de mare încât este greu de decis dacă penarul, ghiozdanul sau stiloul pentru acest an școlar vor fi cu mult iubita Violeta sau cu Mickey Mouse, Cars sau Monster High.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157647218815175″]

Prețurile sunt și ele în tandem cu diversitatea de pe rafturi. Pentru că începutul fiecărui an școlar presupune zeci de cheltuieli pentru ca micuții să se întoarcă la școală pregătiți din cap până în picioare, Diverta a decis să sară în ajutorul părinților.

Astfel, un ghiozdan școlar complet echipat poate fi achiziționat cu aproape 120 de lei. Personajele preferate ale micuților se găsesc în toate variantele pe caiete, pe coperte, stilouri, pixuri sau creioane. Pentru cei care vor însă să aibă ghiozdanul cât mai diversificat, pot achiziționa separat rechizite care să îmbine prințesele cu Monster High sau pe Cars cu Spider Man.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646464254847″]